5
Dec
Konkurss “Ģimnāzists un Ģimnāziste 2017” aizvadīts
Biruta Īsā saite

1.decembrī skolā notika ikgadējais konkurss “Ģimnāzists un Ģimnāziste”.

Visiem pasākuma dalībniekiem bija iespēja vienu nedēļu nosacīti pavadīt kopā ar savdabīgo Sēlīšu ģimeni, kuru atveidoja Matīss Navenickis, Elīza Rēķe, Laura Einika, un ar viņu kaimiņieni, kuras lomā iejutās Laura Grugule.

Katrs konkursa dalībnieku pāris iekrāsoja vienu nedēļas dienu ar kādu spilgtu notikumu, ko atainoja savā mājasdarbā, savukārt mājasdarba video sižetā viņi parādīja, kā pavada nedēļas nogales un kādiem izaicinājumiem ir gatavi ļauties.

Mājasdarbu, dalībnieku sagatavoto priekšnesumu un organizatoru sarūpēto pārbaudījumu daļa sniedza skatītājiem vairāk kā trīs stundas prieka, pārsteigumu un atslodzi no ikdienas.

Dalībnieku iegūtie tituli:

  • Laura Amatniece – sievišķība
  • Kārlis Spēks – džentlmenis
  • Lelde Vītola un Roberts Zeltiņš – harisma
  • Lauris Zalva – vīrišķīga elegance
  • Lelde Vigule – elegance
  • Katrīna Stankeviča un Linards Čevers – šarms; viņi abi ieguva arī Swedbank simpātiju speciālbalvas

Un nu jau otro reizi skolas vēsturē divi dalībnieki saņem katrs divus galvenos titulus!

Liāna Sidorova - skatītāju simpātija un Ģimnāziste 2017

Dinārs Neilands - skatītāju simpātija un Ģimnāzists 2017

Šis konkurss ir apjomīgs projekta darbs aptuveni mēneša garumā, tāpēc tas nav iedomājams bez ciešas dalībnieku un organizatoru sadarbības. Ir daudz cilvēku, kas pelnījuši paldies vārdus.

Paldies skolotājiem par atbalstu un sagatavotajiem videojautājumiem. Paldies visiem tiem kolēģiem, kas atsaucās, ziedojot skolotāju balvai, un nobalsoja par savu simpātiju. Par skolotāju simpātijām kļuva Lelde Vītola un Lauris Zalva.

Paldies skolas muzikālo draugu apvienībai par skaistiem, kvalitatīviem priekšnesumiem pasākuma muzikālajās pauzēs!
Savā un dalībnieku vārdā saku paldies visiem tiem jauniešiem, kas piedalījās un palīdzēja dalībnieku mājasdarbu priekšnesumos. Bez jūsu atbalsta tie nebūtu tik krāšņi un daudzslāņaini. Savukārt jūs paši guvāt vēl vienu skatuves pieredzi, jaunus iespaidus un emocijas.

 23977845167 34B7840daa O

Īpaši sirsnīgs paldies visiem tehniskajiem puišiem, kuriem ir augsts stresa līmenis pasākuma laikā, jo jānodrošina visas tehniskās vajadzības: skaņa, gaismas, specefekti utt. Paldies viņiem – Kristiānam Radiņam, Edijam Minkovam, Ojāram Seglēram, Mārcim Muktupāvelam un Ralfam Siliņam!

Un, protams, paldies organizatoriem – manām labajām rokām un cilvēkiem, kas visu var, - Lāsmai Ludboržai, Rasai Martinovai, Renātei Silakalnei, Jeļizavetai Baranovai un visiem pārējiem palīgiem, kurus nevaru nosaukt, jo jūsu tiešām ir daudz! Liels jums paldies! Gūtā pieredze jums dzīvē noteikti noderēs.

Mūsu skolas absolventi, pagājušā gada titulu Ģimnāzists un Ģimnāziste ieguvēji Svetlana Ļeškeviča un Emanuels Fadejevs, kas šogad bija žūrijas rindās, visiem sūta sveicienus un aicina novērtēt un izbaudīt skolas laiku, jo, kā atzina, augstskolā pietrūkst gan skolas pasākumu, gan ierasto radio ziņu trešās stundas sākumā un daudz kā cita, kas baudāms tikai skolā. Viņi arī sūta lielu paldies visiem mācību priekšmetu skolotājiem par labiem zināšanu pamatiem, uz kā būvēt turpmāko izglītību.

konkursa “Ģimnāzists un Ģimnāziste” koordinatore D. Druveniece