16
Sept
Ģimnāzijas kolektīvs pateicas visiem akcijas “Savai skolai” dalībniekiem!
Biruta Īsā saite

2015./2016. mācību gadā veikalu tīkls Maxima izsludināja atbalsta programmu “Savai skolai”, kuras laikā ikviens, kas iepirkās Maxima veikalu tīkla tirdzniecības vietā, par  pirkumu saņēma uzlīmes. Tās bija iespējams ziedot kādai no Latvijas  skolām. Par sakrātajām uzlīmēm mācību iestādei tika dota  iespēja izvēlēties no kataloga skolas ikdienas darbā noderīgas  preces.

Dsc 5278 Ģimnāzijai akcijas laikā tika savāktas un dāvātas pavisam 11 100 uzlīmju. Spriešanā iesaistot skolēnus un kopīgi novērtējot piedāvāto preču  tehniskos parametrus, rēķinot, kas par sakrātajām uzlīmēm mums varētu sanākt, izveidojām vēlmju sarakstu. Nupat, jaunā mācību gada sākumā,  esam saņēmuši šādu skolai noderīgu inventāru: 3 melnbaltie printeri, 2 videokameras, fotokamera un vingrošanas komplekts (riņķi, lecamauklas, vingrošanas paklāji un kāpnes, kā arī 25 dažāda izmēra hanteļu komplekti).

Sakām paldies visiem, kas akcijas beigās nolēma sakrātās uzlīmes dāvāt mūsu skolai! Zinām, ka tie bija skolēni ar ģimenēm, skolotāji un skolas darbinieki,  absolventi, atsaucīgi pilsētas iedzīvotāji. Paldies jums!

Skolēni īpašu paldies teic skolas dežurantei Zigrīdai, kura ik dienu atgādināja par uzlīmēm, pieņēma tās un rūpīgi līmēja uzlīmju grāmatiņās.

ģimnāzijas kolektīva vārdā, D.Druveniece