6
Jan
8.c klases piedzīvo Brīnumu laiku
Biruta Īsā saite
8 C 1 8 C 3 8 C 2

Mēs, 8.c klase, ar klases audzinātāju Dagniju Vībāni 27.11.2019 devāmies uz Rīgu. Apmeklējām izrādi “Brīnumu laiks”. Tā ir izrāde jauniešiem ar komiskām situācijām un mūziku. Teātra izrādē atklāts, kā māte Denisam neļauj dzīvot, skolotājs moka ar “stulbajām” mācībām, labākajam draugam patīk tā pati meitene, kas Denisam...

Izrāde ir ļoti aktuāla pusaudžiem, tā ļauj ieskatīties, kā mēs paši citreiz uzvedamies. Teātra izrāde ir smieklīga, neparasta, kā arī interesanta. Izrādē bija iespējams izsmieties, vērot, cik ieinteresēti ir klasesbiedri, kā arī vērot aktieru izcilo darbu. Šī teātra izrāde mums visiem šķita ļoti laba, tādēļ nenožēlojam, ka esam to redzējuši. Tā ļāva mums apzināties – ja kaut ko vēlamies, tas būs jāpanāk, tikai pašam, un neviens nevar palīdzēt izdarīt kaut ko tavā vietā.

Pēc teātra izrādes braucām uz lielveikalu “Akropole” pusdienās un izbaudīt slidošanas prieku. Slidotavā katrs novērtējām, pirmkārt, savas slidošanas prasmes, otrkārt, klasesbiedru un audzinātājas slidošanas prasmes. Bet vissvarīgākais ir kopā pavadītais laiks uz ledus un iegūtās pozitīvās emocijas, klases saliedētība.

Ekskursijas noslēgumā mēs devāmies uz Riga Lasertag Andrejsalā. Iepazināmies par drošības un kārtības noteikumiem spēles laikā, to apliecinājām ar saviem parakstiem. Spēles laikā sadalījāmies divās komandās un spēlējām dažādas spēles stratēģijas. Lieliski pavadīts laiks! Ļoti aktīvi un aizrautīgi. Noteikti kā klase kļuvām labāki, draudzīgāki. Un pozitīvas, gaišas atmiņas noteikti, kad pēc gadiem atcerēsimies skolas laiku.

Ērika Kolpakova, 8.c klase