1
Okt
Olimpiskā diena 2020
ivetao Īsā saite

Šī gada Olimpiskā diena atšķīrās no citām un prasīja ne tikai fiziskās spējas, bet arī pārbaudīja klašu radošumu un tehniskās spējas, jo bija jāizveido video, kurā klasei pēc iespējas precīzāk un aktīvāk jāizpilda šī gada vingrojumu komplekss. Mēs, 12.a klase, bijām gatavi šim izaicinājumam!

Visinteresantākais bija tieši gatavošanās process - treniņi, lai kompleksu spētu izpildīt pēc iespējas vienādāk, video ideju “ģenerēšana”, lai tas būtu pēc iespējas interesantāks un pārsteigtu Jēkabpils Sporta centra pārstāvjus. Un, protams, kopīga “taisīšanās”, lai mēs paši izskatītos saskaņoti. Veltītais laiks sagatavošanās procesā nebija iztērēts velti, jo par video ieguvām sertifikātu un balvu - slidotavas apmeklējumu visai klasei jaunajā Jēkabpils Sporta hallē.

Klases meitenes dalās iespaidos:

“18. septembrī teju visa klase piedalījāmies Olimpiskajā dienā. Es, personīgi, izbaudīju katru minūti - sākot no kopīgas plānu kalšanas par vizuālo noformējumu un paša video izveidi, līdz pat brīdim, kad varējām noskatīties gatavo video. Šī Olimpiskā diena bija lieliska iespēja klasei saturīgi pavadīt laiku un aizrautīgi darboties kopā. Domāju, ka specbalvu no Jēkabpils Sporta centra noteikti bijām pelnījuši, tomēr, veidojot video un mācoties kustības, balva nebija mūsu galvenais mērķis; svarīgāka bija kopā būšana.” (Elīna)

“Filmējot videoklipu ar Olimpiskās dienas vingrojuma kompleksu, mēs ne tikai labi pasportojām, bet arī iemācījāmies uzklausīt cits cita viedokli un atrast kompromisus, šī diena ir lieliska iespēja pasportot citādākā gaisotnē.” (Madara)

Šis pasākums ir gan pārbaudījums, gan lieliska saliedēšanās aktivitāte klasei. Mēs guvām pozitīvas emocijas un esam ļoti gandarīti par paveikto, tāpēc noteikti aicinām arī citas klases būt aktīviem un piedalīties Olimpiskajā dienā, kas tiek organizēta katru gadu!

Saite uz mūsu video: https://ej.uz/Olimpiskadiena12a

Liels paldies Jēkabpils Sporta centram par Olimpiskās dienas organizēšanu Jēkabpilī! Paldies mūsu klases audzinātājai Sandrai Bondarei par ierosinājumu un motivāciju un sporta skolotājai Dagnijai Vībānei par atbalstu!

12. a klases vārdā, Elizabete Vaidere