14
Apr
10.a klases Labais darbs
ivetao Īsā saite

Par šī gada Labo darbu 10.a klase izvēlējās kamuflāžas tīklu pīšanu Ukrainai. Uz šo aktivitāti aicināja novada Galvenā bibliotēka. Tīkli ceļos uz Ukrainu, kur tie darbosies ne tikai, lai maskētu mašīnas, bruņutehniku, bet arī lai aizsegtu humāno preču kravas. 

10 A 4 10 A 1 10 A 2 10 A 3

Veicot šo labo darbu, mēs izjutām daudz emociju. Laiks kļuva ļoti ātrs, mēs pat nepaspējām saprast, kur palikušas stundas, kuras mēs pavadījām, pinot šo tīklu.  Mēs izjutām ļoti saliedējošu kopības sajūtu un  spēcīgas tautas rūpes. Apzinoties mūsu uzdevuma nopietnību, sākotnēji ar bažām, vai mēs visu darām pareizi, turpinājām jau citu kolektīvu un skolu iesākto darbu. Ar katru nākamo piesieto auduma drāniņu mēs jutāmies pārliecinātāki par to, ko mēs darām.

Šī gada labais darbs mums vēl ilgi paliks atmiņā. Mēs ne tikai veicām labu darbu, bet arī iemācījāmies dažus interesantus faktus par kamuflāžas tīklu pīšanu, tātad mēs guvām arī neparastu pieredzi. Veicot šo darbu, mēs jutāmies gandarīti, ka spējam piedalīties šī darba veikšanā un darīt labu. Zinām - labais vairo labo. Vēlam mieru pasaulē, īpaši Ukrainā!

Guna Bjalkovska, 10.a