Sākums Ziņas Notikumi Notikumi
21
Nov
Draugs, mūsu pulkā nāc!
ivetao Īsā saite
Draugs2   Pirms rudens brīvdienām norisinājās pasākums "Draugs mūsu pulkā nāc!" desmitajām klasēm, kuru organizēja vienpadsmitās klases un klašu audzinātājas. Visas nedēļas garumā desmitajiem bija uzdevums pārģērbties atbilstoši vienpadsmito norādītajai tematikai. Ar pārģērbšanos vislabāk bija veicies 10.b klasei.

Nedēļas beigās bija noslēguma pasākums. Desmitajiem nācās izpildīt vēl dažus uzdevumus, kuru gaitā tika pārbaudīta erudīcija, sportiskuma un radošuma spējas. Pēc uzdevumiem desmitie tika "iesvētīti" un pieņemti ģimnāzistu pulkā.

Sakām lielu paldies 11. klases organizatoriem un skolotājām, kuras palīdzēja šo pasākumu īstenot, kā arī 10. klašu skolēniem, kuri cītīgi pildīja uzdevumus un godam tika uzņemti ģimnāzistu statusā.

Draugs Draugs1 Draugs3 Draugs5

10.c klases iespaidi:

Iepazinām šo skolas tradīciju! Pasākuma “Draugs, mūsu pulkā nāc!” norises dienā bija neparasta ģērbšanās tematika - pretējais dzimums. Bija interesanti redzēt klasesbiedrus un pārējos no paralēlklasēm šādā izskatā. Vienpadsmitie mums lika veidot priekšnesumu, domāt, vingrot, iet zosu gājienā, komunicēt. Domāju, ka rīkotāji tiešām izpaudās ar izdomu pasākuma organizēšanā, jo ar humoru iepazīstināja ar to, ka dažreiz  par savām vēlmēm ir jāpacīnās. Beigās mēs izbaudījām kliņģeri - kā atalgojumu un balvu par izturētajiem pārbaudījumiem.

Melānija Naumova