Sākums Ziņas Notikumi Notikumi
21
Mai
Nu ir laiks atskatīties uz paveikto un mirkli atvilkt elpu!
Biruta Īsā saite
Kokapstrpulc 01 Esam mācību gada noslēgumā, Jēkabpils Valsts ģimnāzijas kokapstrādes pulciņa gada noslēguma izstāde iekārtota, skatītāju apmeklēta, skolas tēla popularizēšanas dalība tirdziņos pie Depo un Sedumiem paveikta, nu ir laiks posties un doties atpūtā ar pulciņa biedriem. Kā katru gadu, arī šogad, par izstrādājumiem tirdziņā vācot ziedojumus, iekrājām naudiņu, kuru atvēlēsim kopējam atpūtas brīdim, pagājušos gadus esam devušies mācību izbraucienā uz kokapstrādes muzeju, devušies velo izbraucienā, bet šogad esam izlēmuši doties piknikā, labi pavadot laiku kokapstrādes pulciņa draudzīgajā lokā! Daļu saziedotās naudas ieguldām nākotnē, mūsu pamatkapitālā, pagājušo gadu laikā esam sev sagādājuši tirdzniecības telti, saliekamo galdu, par šī gada līdzekļiem iegādājāmies vēl vienu saliekamo galdiņu un divus saliekamos krēslus.

Rainers Feldmanis 7.b: "Abos tirdziņos gāja ļoti labi. skolotājs Rolands Rubiķis mums izpalīdzēja, ja arī pieļāvām kādu kļūdu un pamācīja, kā rīkoties turpmāk. Esmu ļoti priecīgs, ka tirdziņos saņēmām tik lielu atsaucību un sakrājām naudiņu mūsu kopējam atpūtas brīdim, pierunāju skolotāju arī uz makšķerēšanas turnīru :D."

Markuss Kristiāns Sakne 7.b: "Divas nedēļas pēc kārtas piedalījos kokapstrādes pulciņam pie “Depo” un “Sedumiem”. Mums gāja labi un es pat teiktu ideāli. Labi pavadīju laiku ar mūsu skolotāju un ar draugiem tirdziņos. Ieguvu jaunu pieredzi tirgošanā un uzņēmējdarbībā, skolotājs sniedza ieskatu pašnodarbinātības pamatos, sāku aizdomāties par nākotnes profesiju. Tā kā šī bija pirmā reize, tā man deva ļoti lielu iespaidu lai piedalītos vēl šāda veida tirdziņos."

Kokapstrpulc 02 Kokapstrpulc 03 Kokapstrpulc 04 Kokapstrpulc 05

Attēlos redzama dalība veikala "Sedumi" dārza svētkos, 18.05.2024.

Dizaina un tehnoloģiju, Inženierzinību un Praktiskās muzicēšanas skolotājs Rolands Rubiķis