Sākums Ziņas Notikumi Notikumi
28
Mai
“Kauranieši” viesojas pie draugiem Ogrē
Biruta Īsā saite
Sapitiessavitiesdziparos1

10. maijā mēs, jauniešu deju kolektīvs “Kauranieši”, savas deju skolotājas Ingrīdas Feldmanes vadībā ciemojāmies Ogres Valsts ģimnāzijā pie mūsu draugu kolektīva “Dzīpari”, kur mēs visi kopā izdejojāmies koncertā “Sapīties, Savīties Dzīparos”.

Koncerts ierībināja visu Ogres Valsts ģimnāzijas aulu, rībināšanā kopā ar mums piedalījās arī TDK “Delveri”, JDK “Dzītariņš”, TDK “Pīlādzītis” un BJDK “Viznītis”.

Sapitiessavitiesdziparos1

Katrs kolektīvs dejoja savas iecienītākās un jautrākās dejas.

Mūsu kolektīvs dejoja savas 3 iecienītākās dejas: “Druvā bites dzied”, “Manā lopu laidarā” un “Ābrama polku”.

Salīdzinot ar citiem koncertiem, šajā koncertā bija īpaši jauka un maiga atmosfēra, uztraukuma un stresa nevienam dejotājam īsti nebija, jo mēs bijām ļoti cītīgi šim koncertam gatavojušies.

Pēc koncerta “Dzīpari” visiem kolektīviem bija sarīkojuši ballīti ar jautrām aktivitātēm. Pēc ballītes varēja redzēt, ka daudzi negribēja braukt prom, jo bija sadraudzējušies ar dejotājiem no citiem kolektīviem. Bet varu piebilst, ka mājupceļš arī bija jautrs un joku pilns – visi runājās, jokojās un jautri pavadīja laiku!

Dejotāji dalās iespaidos par pasākumu:

Eleonora: No visiem koncertiem, kuros esmu bijusi, “Dzīpari” mūs sagaidīja vislabāk. Kad iegājām klasē, mums bija sarūpēti augļi un konfekšu kaste, ar ko panašķoties pirms koncerta, bija arī pašiem sava koncerta programma. Telpas bija ļoti skaistas un lielas, koncerts izdevās ļoti labi. Visi jutāmies mājīgi un bijām draudzīgi savā starpā. Noteikti būs prieks tur atgriezties un vēl kādu reizi dejot kopā!

Nils: Man koncerts ļoti patika. Šajā koncertā es pieredzēju ļoti pozitīvas un neaizmirstamas emocijas. Pēc koncerta un ballītes nemaz negribējās braukt mājās, jo visi kolektīvi savā starpā bija ļoti draudzīgi un jauki. Esmu guvis pozitīvu pieredzi šajā izbraucienā!

Amanda: Man ļoti patika koncerts, visi kolektīvi bija atbraukuši un sagatavojuši lieliskas dejas, kuras bija patīkami skatīties, prieks bija dejot kopā ar “Dzīpariem” uz vienas skatuves. Jāpiebilst, ka balle arī bija ļoti jauka, visi bija draudzīgi un “Dzīpari” bija sagatavojuši interesantas spēles, kurās varēja laimēt balvas. Lielisks koncerts un kolosālas emocijas!

Pauls: Ogre mūsu kolektīvam līdz šim bija tālākais brauciens tik kuplā skaitā. Mēs nodejojām mūsu iecienītākās dejas. Pēc koncerta mums bija ļoti mūsdienīga balle ar ļoti jautrām aktivitātēm. Paldies mūsu draugiem “Dzīpariem” par šo neaizmirstamo koncertu!

Gabriela: Iespaids par Ogres Valsts ģimnāziju bija labs, tā ir ļoti skaista, un tur bija patīkami atrasties. Balles mūzika bija forša, bet žēl, ka balle notika 2 stundas. Paldies, ka OVĢ bija lieli, plaši spoguļi!

Annija: Man ļoti patika koncerta atmosfēra. Visi bija tik ļoti draudzīgi, ka pat gribas vēl un vēlreiz dejot kopā. Deja, jautrība un kopā būšana mūs vieno!

Paldies mūsu draugiem “Dzīpariem” par uzaicinājumu uz šo fenomenālo koncertu, mēs jau nevaram sagaidīt, kad būs nākamais koncerts, kad mēs varēsim satikties un kopā uzdejot kādu jautru deju!

dejotāju vārdā, Līga Andersiņa, 10.b