Sākums Ziņas Notikumi Notikumi
28
Mai
Ģimnāzijā aizvadīts volejbola turnīrs – spraigas cīņas un uzvaras!
Biruta Īsā saite

Volejbolaturnirs05

Aprīlī un maijā mūsu skolā norisinājās aizraujošs volejbola turnīrs, kas tika dalīts pamatskolas un vidusskolas klašu grupās.
Turnīrs notika otrdienās un trešdienās pēc septītās stundas, sapulcējot daudzus dalībniekus un līdzjutējus. Katra spēle bija ar intensīvām cīņām, emocijām un sportisko garu.

Turnīrā piedalījās 10 komandas – 4 pamatskolas un 6 vidusskolas.

Vairāk mirkļus var aplūkot saitē: /ej-uz/50140

Pamatskolas komandas:

  • "Skarbie" (Kristers Elksnis, Monta Lapiņa, Emīls Vasiļauskis, Emīls Ieviņš, Emīls Rudzītis, Kristers Kotovičs)
  • "Melnā Piektdiena" (Olivers Beķeris, Juris Celmārs, Reinis Krūmiņš, Estere Midega, Ričards Vībāns)
  • "Lil Jon Jons" (Enriko Lācis, Kārlis Buķis, Annija Narkeviča, Ruta Midega, Uģis Daģis, Markuss Beķeris)
  • "Medus Gaļa" (Lauris Siliņš, Alise Gabriela Miteniece, Arvīds Liepiņš, Eduards Rubenis, Valters Lazdāns, Kristers Vīndedzis)

Vidusskolas komandas:

  • "Knapi Sagrabinātie" (Dārta Ukrina, Lauma Kalniņa, Beāte Studāne, Renārs Seilis, Markuss Miezāks, Norberts Sils)
  • "Valsts ieņēmumu dienests" (Kārlis Būka, Samanta Ragaine, Estere Tomiņa, Matīss Fonabergs, Andrejs Dubrovskis)
  • "Tie paši" (Linards Samuls, Natālija Krasovska, Annija Zarenko, Ralfs Valters, Laura Pazuha, Gustavs Grīnfelds)
  • "Jēkabpils Lāči" (Mārcis Jānis Krūmiņš, Kaspars Kalniņš, Sintija Skruzmane, Jānis Roberts Lācis, Marija Silava)
  • "Es veikalā nopirku bumbu" (Valters Verečinskis, Kate Dreimane, Renāts Martinovs, Noemi Daniella Līva, Beāte Stalidzāne, Markuss Skuja)
  • "Zelta Meklētāji" (Mārtiņš Deins Stepka, Žaklīna Graudiņa, Laura Prancāne, Renārs Sondors, Ričards Virsis, Emīls Dalbe).

Pamatskolas klašu grupa

Pamatskolas klašu grupā sacensības bija īpaši aizraujošas!

Pēc vairāku nedēļu sīvām cīņām uzvaru jeb 1.vietu izcīnīja komanda "Skarbie". Komandā spēlēja Emīls Ieviņš, Emīls Vasiļausks, Monta Lapiņa, Emīls Rudzītis, Kristofers Kotovičs, komandas kapteinis – Kristers Elksnis.

2.vietu ieguva komanda "Melnā Piektdiena". Komandā cīnījās Olivers Beķeris, Juris Celmārs, Reinis Krūmiņš, Estere Midega, Ričards Vībāns, komandas kapteinis – Ričards Mežaraups.

3. vietu izcīnīja komanda "Lil Jon Jons". Komandas sastāvā Enriko Lācis, Kārlis Buķis, Annija Narkeviča, Ruta Midega, Uģis Daģis, komandas kapteinis – Markuss Beķeris.

Par rezultatīvākajiem spēlētājiem tika atzīti Monta Lapiņa (21 punkts) un Kristers Elksnis (49 punkti), abi no komandas "Skarbie".

Vidusskolas klašu grupa

Vidusskolas klašu grupā konkurence bija īpaši sīva, jo visas komandas bija ļoti spēcīgas!

Pēc divu mēnešu cīņas godpilno 1. vietu ieguva komanda "Knapi Sagrabinātie". Komandā savas prasmes uz laukuma rādīja Lauma Kalniņa, Beāte Studāne, Norberts Sils, Dārta Ukrina, Markuss Miezāks, komandas kapteinis – Renārs Seilis.

2. vietu ieguva "Valsts ieņēmumu dienests". Komandā cīnījās Kārlis Būka, Samanta Ragaine, Estere Tomiņa, Andrejs Dubrovskis, komandas kapteinis – Matīss Fonabergs.

Vissīvākā spēle bija tieši par 3.vietu, komandas gāja punkts punktā, bet tomēr stiprāka izrādījās komanda "Tie Paši". Komandā spēlēja Natālija Krasovska, Laura Pazuha, Gustavs Grīnfelds, Annija Zarenko, Ralfs Valters, komandas kapteinis – Linards Samuls.

Rezultatīvākie spēlētāji izrādījās Lauma Kalniņa (26 punkti) no komandas "Knapi Sagrabinātie" un Linards Samuls (77 punkti) no komandas "Tie Paši".

Apbalvošanas ceremonijā tika godināti ne tikai uzvarētāji un rezultatīvākie spēlētāji, bet arī norisinājās īpaša izloze. Chazz Chips lielo balvu ieguva komanda "Es veikalā nopirku bumbu". Mazās Sportland un Chazz Chips balvas ieguva Enriko Lācis, Karolīna Višteina un Aidins Bargi–Mehmandari.

Paldies visiem dalībniekiem un atbalstītājiem par aktīvu piedalīšanos un līdzjušanu!

Īpašs paldies skolotājai Dagnijai Kalniņai par palīdzību turnīra norisē.

Pateicamies arī mūsu sponsoriem – "Sportland", "Chazz Chips" un "Studio Pizza" – par atbalstu balvu fondā.

Paldies visiem organizatoriem, bet īpašs paldies Katrīnai Kotovičai par spēļu menedžēšanu, kā arī Artim Lipšam, Arvim Prokopenko, Armandam Umbraško un Emīlam Ieviņam par tiesāšanu.

Paldies un tiekamies nākamgad!

skolēnu parlamenta prezidente Anete Gogule