Sākums Ziņas Notikumi Notikumi
18
Sept
Atkalsatikšanās un jaunu biedru uzņemšana kokapstrādes pulciņā!
Biruta Īsā saite
Kokapstr Pulc 24 01

Atklājot kokapstrādes pulciņa sezonu un notestējot jauno pulciņa biedru esošās prasmes, no skolotāja tika saņemta komanda: "Jābūt gataviem idejām!".

Tāpēc ķērāmies pie saplākšņa sagatavju veidošanas A4 formāta izmēros, lai ērti un veikli varētu īstenot iecerēto! Skolotāja uzraudzībā strādājām ar stacionāro ripzāģa darbgaldu, manuāli ieprogrammējot nepieciešamos izmērus un sazāģējot 1520x1520x4 mm saplākšņa loksni mazākās loksnītēs. Savukārt Rainers Feldmanis savu biedru pavadībā ir uzņēmies īstenot saliekamās taburetes projektu un pēc dotā parauga, pilnveidojot to, izveidot pastiprinātas konstrukcijas saliekamo tabureti, lai pēc tam to izmantotu makšķerējot.

Kokapstr Pulc 24 02

Toms Vilcāns no 7.b: "Jau saprotu, ka kokapstrādes pulciņš ir ļoti interesants, skolotājs ir ļoti jauks un labs. Es vēlētos šajā gadā iemācīties labāk strādāt ar kokmateriāliem un izbaudīt visu to, par ko man ir stāstījuši vecie kokapstrādes pulciņa dalībnieki."

Rainers Feldmanis no 8.b:"Es esmu kokapstrādes dalībnieks jau vienu gadu. Kokapstrāde man patīk ļoti, jo šeit var trenēt savu pacietību un kvalitāti darbam. Es katram iesaku nākt uz šo superīgo pulciņu, vēl ir laiks pievienoties mums!"

Ar nepacietību gaidot vēl kādu jaunu kokapstrādes pulciņa dalībnieku,
Dizaina un tehnoloģiju, Inženierzinību un Praktiskās muzicēšanas skolotājs
Rolands Rubiķis

Kokapstr Pulc 24 03 Kokapstr Pulc 24 04 Kokapstr Pulc 24 05