Aprīli un maiju kustība "Draudzīga skola" pasludināja par labo darbu mēnešiem, aicinot klašu kolektīvus veikt aktivitātes sevis izglītošanas un attīstīšanas labā, sniedzot atbalstu vai prieku citiem, kā arī uzlabojot vidi.
Centrālais - visu skolu vienojošais - pasākums "Nocel jumtu!" šoreiz arī tika iekļauts šo darbu plānā, jo tiešā veidā saistīts ar skolēnu radošo spēju un sevis attīstīšanu. Pārējos darbus klašu kolektīvi plānoja individuāli - izvēloties, vai pilnveidos sevi, palīdzēs citiem vai uzlabos vidi. Daudziem izdevās šīs jomas apvienot. Tas priecē!

Klašu veikums:

Klase Audzinātājs Paveiktais darbs sevis pilnveidošanā vai citu labā
7.a A.Grigaloviča Sakopa skolas ābeļdārzu.
7.b A.Vītola Klase izglītojās. Devās mācību ekskursijā uz teātra izrādi "Sūnu ciema zēni", apmeklēja televīziju,  A. Upīša muzejā Rīgā piedalījās interaktīvā spēlē. Mācību ekskursiju izplānoja vecāki. Centāmies būt draudzīgi!
7.c Z.Skutele Klase devās ciemos pie divām klasesbiedru ģimenēm un piedalījās talkā apkārtnes uzkopšanā.
7.d E.Vārna Ciemojās bērnudārzā „Zvaniņš”, rotaļājās kopā ar mazuļiem.
8.b A.Tauriņa Izveidoja peoniju u.c. puķu dobi skolas dārzā.
8.c A.Vanaga Piedalījās klasi vienojošā pasākumā, apgūstot jaunas iemaņas teātra sporta nodarbībās. Izmēģināja improvizācijas mākslu. Paldies režisorei Ievai Malteniecei!
8.d I.Rāviņa Uzdāvināja stādus skolas teritorijas apzaļumošanai.
9.a  D.Druveniece Devās ciemos uz dzīvnieku patversmi- aiznesa cienastu un samīļoja iemītniekus. Personīgajā izaugsmē – pārliecinājās, ka ir īsta komanda, gatavojoties „Nocel jumtu!”.
9.b A.Šteinberga  Iepriecināja un pārsteidza cilvēkus ielās, dalot tiem saldumus.
 9.d L.Vizule  Paplašināja savu pieredzi par vietējiem uzņēmumiem, ciemojoties uzņēmumā „Dižmežs”. Iemācīja audzinātājai uzņemt selfiju.:) 
10.b  Dz.Priekule  Veica darbus Vīgantes parkā: grantēja celiņus, grāba lapas, vāca atkritumus. Darbs veikts sadarbībā ar Jaunjelgavas novada Staburaga pagasta padomi. Liels paldies Laumas Ločmeles vecākiem par atbalstu! 
10.c  E.Viļume  Klase rīkoja pārsteiguma dāvanu akciju – ar mērķi likt citiem pasmaidīt, uzlabot omu. 
10.d  L.Urpena  Veica kabineta puķēm SPA procedūras; izveidoja puķu dobi skolas priekšā. 
11.a  A.Ošiņa  1.Klase bija Rīgā uz koncertuzvedumu „Pārmaiņu vējš”ar mūsu absolventa Toma Rēķa vadītā „Kazanovas orķestra”, absolventes Ilzes Ozoliņas un grupas „Tumsa” piedalīšanos . Koncerts -  veltījums Mārtiņam Freimanim.
2.Mazliet pastrādāja Strūves parkā.
3.Piedalījās un guva atzinību konkursā „Nocel jumtu!”. No idejas līdz realizācijai 2 dienas. 
11.c  K.Modnika  Izveidoja jaunu puķu dobi skolas dārzā.
11.d  A.Koļesinska  Skolas teritorijā iestādīja egli. 

Mirkļu galerijās "Nocel jumtu '14" un "Labie darbi '14" vari notikumus aplūkot vizuāli.